Diamondbrite kaksikomponenttinen kestopinnoite, maailman levinnein testivoittaja ja Suomen vakuutusyhtiöiden hyväksymä (katso sivun lopusta lisää). Uusittu koostumus ja testitulokset v.2016 osoittivat myös, että mitään ylimääräisiä “välikäsittelyitä” ei tarvita, mutta konversio-pesuaine saattaa pidentää pinnoitteen ikää. Käsittelyn jälkeen maalipinta on helppo ja nopea puhdistaa. Käsittely suojaa lialta, happosateilta, puiden mahlalta, (linnun ulosteilta 7vrk), lämpötilan vaihteluilta ja uv-säteilyltä. Ylläpitää autosi alkuperäisen ulkonäön.
Diamondbrite maalipinnan kestopinnoite Jyväskylä
auton vahaus - kestovahaus - kestopinnoite Jyväskylä
auton vahaus - kestovahaus - kestopinnoite Jyväskylä

Hoito-ohjeita:

-Ei pesuainepesua ensimmäiseen 7vrk.
-Pese heti pois 7vrk sisällä: Eläinten ja kasvien jätökset syövyttävät (linnun uloste, ötökät, pihka, mahla ym.).
-Pese liuottimella 6kk välein: Piki, bituumi ja tiesuola tarttuvat kaikkiin pintoihin syövyttäen niitä. Käytä auto kunnon liuotinpesussa/käsinpesussa ammattilaisella aika-ajoin (automaatti konepesut eivät aina puhdista kunnolla, sekä harjapesut kuluttavat nopeammin pinnoitteita).

Takuu ja Vakuutusyhtiöt:

Uudelle autolle kuuden vuoden takuutodistus (kolarin ym. auton vakuutuksen alaisen vahingon sattuessa vakuutusyhtiö korvaa uusintakäsittelyn uudelleen maalatuille alueille 6v.). Muutoin maahantuojan 6v. takuu uudelle autolle tarkoittaa maalipinnan hapettumista ja halkeilua. Luonnollisesti kiilto-, hapettuma-, ja halkeilutakuu ei ole voimassa niissä osissa joihin on tullut jälkikäteen ulkoisia haittatekijöitä kuten kiveniskeymiä, naarmuja, ruostetta, eläin- ja kasvijätöksien aiheuttamaa pinttymää sekä hapettumista (eläin-/kasvijätökset pestävä 7vrk sisällä). Takuutyöt hyväksyy joko vakuutusyhtiösi tai maahantuoja.

Käytetylle autolle kirjallinen käsittelytodistus (kolarin ym. auton vakuutuksen alaisen vahingon sattuessa vakuutusyhtiöt katsovat yleensä tapauskohtaisesti, että minkä ikäiseen/kuntoiseen maalipintaan pinnoite on alunperin laitettu). Käytettyyn/tieliikenteessä olleelle autolle uusintakäsittely suositellaan n.2-3 vuoden kuluttua lähtökohdasta riippuen. Kun pinnoite laitetaan käytettyyn autoon, on otettava huomioon, että alueilta, joissa on kiveniskeymiä, naarmuja, epätasaisuutta, hapettumaa, ruostetta, eläin- ja kasvijätöksien aiheuttamaa pinttymää sekä hapettumista, pinnoite  kuluu nopeammin pois. Ja luonnollisesti alueilta, joihin edellämainittuja haittatekijöitä tulee jälkikäteen, pinnoite on niiltäosin pois ja kuluu ympäriltä nopeammin.