auton maalipinnan kestopinnoitus jyväskyläDiamondbrite kaksikomponenttinen/kerroksinen kestopinnoite, maailman levinnein testivoittaja ja Suomen ajo-olosuhteisiin sopiva ja Suomen vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Uusittu koostumus ja testitulokset v.2016 osoittivat myös, että mitään ylimääräisiä “välikäsittelyitä” ei tarvita, eli on ns. huoltovapaa. Kahteenkerrokseen asennetava 2K-Diamondbrite kestopinnoite sisältää reilusti/paksusti täyte-, kovete-, ja kirkasteaineita joten on myös käytetylle autolle paras valinta mikäli hakee kestoikää ja hinta-laatusuhdetta. 2:den vuoden kiiltotakuu ilman hoitopesuja/välikäsittelyitä, myös käytetylle autolle – valtuutettu käsittelypiste Jyväskylässä: Jytypesu Oy. Katso alta Jytypesun käsittelyvideo.
Diamondbrite maalipinnan kestopinnoite Jyväskylä
VIDEO Diamondbrite kestopinnoituksesta

auton vahaus - kestovahaus - kestopinnoite Jyväskylä
auton vahaus - kestovahaus - kestopinnoite Jyväskylä
kestopinnoitus osamaksulla

MAASTURIEN JA PEKETTIAUTOJEN TARJOUSHINNASTO TÄÄLTÄ