kirrin autopesuVuosien varrella autojen päältä- ja sisäpesujen, vahausten, valtuutettujen takuu-kestopinnoitusten, myllytyksien/konekiillotusten ym.  kasvaneen kysynnän vuoksi muutamme 3.6.2019 aivan uusiin suurempiin ja nykyaikaisempiin toimitiloihin (työjonot menevätkin tällä hetkellä kesäkuun puolelle, jolloin toimimme jo uusissa tiloissa). Katso varauskalenteri täältä. Uusien tilojen koko ja olosuhteet mahdollistavat entistäkin kiireettömämpään, laadukkaampaan ja raikkaampaan työnjälkeen tehokkailla hologrammivalaistuksilla ja ilmanvaihtokoneilla. Uudet asfaltoidut pihat sijaitsevat Jyväskylän Kirriin Neste huoltoaseman vieressä osoitteessa Kirrinmäki 4. Jyväskylän keskustan rantaväylältä nyt vain 5min ruuhkaton rykäisy moottoritietä.  Paikallinen perheyrityksemme ottaa autonne hoidon henkilökohtaisesti. Helppo ja suosittu ilmainen sijaisautopalvelumme asiakkaillemme työnajaksi toimii 3:n auton voimin, tai pelkkien päältäpesujen aikana käy vaikkapa kahvilla naapurissamme Kirrin Neste huoltoasemalla.kirri autopesula | fiksaamo | jytypesu oy

auton vahaus jyväskylä

autodude jyväskyläUusi PELKÄSTÄÄN autonhoitotuotteisiin keskittynyt detaileri-shoppi  ”pien-pakkauksissa” Avataan Jyväskylään! Nyt myös itsepesijöiden on mahdollista ostaa meiltä Kirristä Jytypesun tarkoin ammattikäytössä testaamat vaha- ja kestopinnoite turvalliset itsepesuaineet. Jytypesu on valtuutettu jälleenmyyjä Autodude, Diamondbrite ja InnoCar kuluttajatuotteille. Vuosien ajan meillä autoja käyttäneet asiakkaamme ovat kyselleet hyviä tuotteita vahattujen, myllytytettyjen ja kestopinnoitettujen autojen maalipinnan jälkihoitoon ja itsepesuun. Meillä on ollut tähän asti pakkauskoot tukkupakkauksia 20-200-litran pöniköissä . Olemme testanneet avattavaan ”Jytytpesu-Jyväskylä-Detaileri-Shoppiin” muutaman aivan selkeän tämänpäivän autonhoitotuotteiden valmistajan joiden tuotteet vastaavat ammattitasoa. Myynnissä kuluttajapakkauksissa mm. liuottimet | esipesuvaahdot ja vaahdottimet | autoshampoot | raudanpoisto | pienpoisto | vannepesuaineet | vahat | pesukintaat | hiekanerotin sangot | mikrokuitu kuivausliinat ym. auton hoitotarvikkeita ja -aineita. Nettisivuillemme on tulossa osio josta näkee tuotteiden varasto- / hyllytilanteen.

Alla Tube-Video Jytypesun auton maalipinnan takuu-kestopinnoituksesta työvaiheineen (hintaluokkansa testivoittaja – Jytypesu suosittelee käytetylle autolle). Takuu 2-vuotta huoltovapaasti.

2-Komponenttinen / kerroksinen Diamondbrite hintaluokkansa testivoittaja.
Diamondbrite maalipinnan kestopinnoite Jyväskylä

Klikkaa tästä alla olevan Kaasujalka autolehden ja wheelmedian 2019 haastattelu valtuutetun Suomen vakuutusyhtiöiden hyväksymästä käsittelypisteestä Jyväskylässä. Aiheena uusien autojen takuu keraamiset kestopinnoitukset ja käytettyjen autojen naarmujen myllytykset ja pinnoitukset. Jutussa pureudutaan hieman ”pintaa syvemmälle”

2 step myllytys jyväskylä

Kaasujalka lehti | wheelmedia Oy 5/2019

Kovin auton maalipinnasta mitattu takuu-nanokeraaminen kestopinnoite on puolueettomien testien ja Suomen vakuutusyhtiöden, sekä Tukesin hyväksymä 9H/12H-kovuus (valtuutetun koulutuksen saaneen hyväksytyn henkilön tekemänä). Katso video Inno Ceramic keraaminen kestopinnoitus työvaiheineen alta ja lue lisää Täältä.

auton myllytys jyväskylä

 

keraaminen kestopinnoitus hinta