NYT KAMPANJA KAIKILLE 1.4 – 31.5 TEHDYILLE PINNOITUKSILLE JA FIKSEILLE! SAAT LASKUN VASTA ELOKUUSSA 2020. MAKSAESSASI LASKUN KERRALLA ELOKUUN LOPPUUN MENNESSÄ OVAT KULUT JA KOROT 0€. TAI VALITSE SINULLE SOPIVA OSAMAKSU ELOKUUSTA ETEENPÄIN. KATSO TAULUKKO ALTA.jytypesuauton keraaminen pinnoitus jyväskylä

Autofiksaamo Jytypesu Oy:n laskutustili on toteutettu yhteistyössä Resurs bankin kanssa ja pystymme nyt tarjoamaan erittäin joustavan tavan palveluidemme maksuille.
# LASKUTUSTILIN AVAAMINEN EI VELVOITA MIHINKÄÄN OSTOIHIN!
# LASKUTUSTILIN AVAAMINEN EI AIHEUTA SINULLE MITÄÄN KULUJA!
# LASKUTUSTILI ON VALITSEMALLESI LUOTTOSUMMALLE JATKUVAKÄYTTÖINEN JA VOIT HYÖDYNTÄÄ SITÄ JATKOSSAKIN!
(Täysin maksuton ennen ostoksen aktivoimista Jytypesulla ja vielä elokuun loppuun asti ostoksen teosta).

Saat laskun Elokuun 15:ta päivä ja täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa kuun loppuun asti. Voit päättää ennen eräpäivää, haluatko pidemmän joustavan osamaksun.

Täytä helppo tilinavaus kaavake 24/7 netissä ja saat päätöksen tilin avauksesta heti!

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin HUOLTO2 numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

autopesula jyväskylä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen vain varaat ajan 24/7 nettiajanvarauksestamme ja auton tuonnin yhteydessä osto/laskutustili aktivoidaan (henkilöllisyystodistus mukaan).
Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Video | Näin asennetaan takuu kestopinnoutus Jytypesulla tuhansien pinnoitusten kokemuksella. ProCoat 1-vuoden takuu 250€ tai 24,73€/kk 12-kuukauden osamaksulla.

Katso myös keraamisen 3:n ja 5:n vuoden takuu pinnoituksen asennusvideot täältä

auton vahaus jyväskyläkeraaminen kestopinnoite

auton sisäpesu jyväskylä

Kaamos-Fiksiin kaupanpäälle nyt ikmastointikanavien / sisustan DESINFIOINTI aerosolikäsittely!

keraaminen maalipinnan kestopinnoitus

MAASTURIEN JA PAKETTIAUTOJEN TARJOUSHINNAT TÄÄLTÄautopesula nettiajanvaraus