Auton koko sisustan ja ilmanvaihtokanavien desinfiointi uutuus! Tätä on odotettu! Poistaa koronaviruksen!

Uusi autoihin tarkoitettu desinfioiva sumute on läpäissyt kaikki kolme sovellettavaa standardoitua testiä: EN 1276 ja EN 14476 biosiditehokkuudelle ja EN 1650 desinfiointiaineiden tehokkuudelle. Ajoneuvon tehokas desinfiointi voidaan toteuttaa vain huoltopisteissä. Jyväskylässä käsittelypiste on autofiksaamo Jytypesu Oy.

pgprod sanistising fogger

auton sisäpesu jyväskylä

auton sisäpesu jyväskylä

pg sanistising fogger

Käsittelypiste Jyväskylä: Jytypesu Oy

Markkinoille on tullut tuoteuutuus, joka antaa tehokkaan suojan koronaviruksia (SARS-CoV-2) ja muita vaipallisia viruksia vastaan. Sanitising Fogger on ajoneuvoihin tarkoitettu desinfioiva sumute aerosoli-patruuna, joka puhdistaa tilat virusten lisäksi myös bakteereista, sienistä ja homeista. Jos autossa on matkustanut sairastunut henkilö tai epäillään, että joku matkustajista on voinut olla tartuttava, ajoneuvon sisätilat on hyvä desinfioida huolellisesti. Työläs käsin puhdistus vie paljon aikaa, joten on erittäin tervetullutta, että desinfioinnin voi suorittaa edullisesti ja nopeasti sumutteen avulla. Sumute soveltuu myös ammattilaiskalustoon, kuten takseihin, vuokra-autoihin ja rekan ohjaamoon. Poistaa myös epämiellyttävät hajut. Auton ilmastointijärjestelmässä, matoissa ja muissa tekstiileissä voi viipyillä erilaisia epämiellyttäviä, ummehtuneita hajuja esimerkiksi ruuasta, vuotaneista nesteistä tai tupakasta. Hajujen neutralisointi ei ole aina yksinkertaista, sillä jo niiden paikallistaminen saattaa joskus olla vaikeaa. Sanitising Fogger on turvallinen ja tehokas sumute, joka leviää laajasti koko sisätilaan sekä ilmastointijärjestelmään ja poistaa nopeasti epämiellyttävät hajut. Miten tuote toimii? Sumute leviää auton ilmastoinnin avustuksella ajoneuvon koko sisätiloihin. Koko prosessiin menee aikaa noin 25 minuuttia. Tämän lyhyen prosessin jälkeen ajoneuvo on paitsi hyväntuoksuinen myös mm. virusvapaa. Tehokkuutta ja turvallisuutta. Uusi autoihin tarkoitettu desinfioiva sumute on läpäissyt kaikki kolme sovellettavaa standardoitua testiä: EN 1276 ja EN 14476 biosiditehokkuudelle ja EN 1650 desinfiointiaineiden tehokkuudelle. Ajoneuvon tehokas desinfiointi voidaan toteuttaa vain asianmukaisessa käsittelypisteessä. Työ hoituu kätevästi esimerkiksi auton pesun- ja vahausten yhteydessä. Käsittelypiste Jyväskylä: Jytypesu Oy.

auton sisäpesu jyväskylä

keraaminen kestopinnoitus hinta