SAAT LASKUN VASTA OSTOA SEURAAVASSA KUUSSA. MAKSAESSASI LASKUN KERRALLA SEURAAVAN KUUN LOPUSSA OVAT KULUT JA KOROT 0€. TAI VALITSE SINULLE SOPIVA OSAMAKSU ESIM. 12KK-ERISSÄ KORKO 0% JA KULUT VAIN 3,90€/KK

osamaksu auton kestopinnoitus jyväskylä

 

auton keraaminen pinnoitus jyväskylä

Autofiksaamo Jytypesu Oy:n laskutustili on toteutettu yhteistyössä Resurs bankin kanssa ja pystymme nyt tarjoamaan erittäin joustavan tavan palveluidemme maksuille.
# LASKUTUSTILIN AVAAMINEN EI VELVOITA MIHINKÄÄN OSTOIHIN!
# LASKUTUSTILIN AVAAMINEN EI AIHEUTA SINULLE MITÄÄN KULUJA!
# LASKUTUSTILI ON VALITSEMALLESI LUOTTOSUMMALLE JATKUVAKÄYTTÖINEN JA VOIT HYÖDYNTÄÄ SITÄ JATKOSSAKIN!
(Täysin maksuton ennen ostoksen aktivoimista Jytypesulla ja vielä  seuraavan kuun loppuun asti ostoksen teosta) Mikäli tilillä ei ole ostoja sisässä, ei se myöskään maksa koskaan jatkossakaan mitään.

Saat laskun työstä seuraavan kuun 15:ta päivä ja täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa kuun loppuun asti. Voit päättää ennen eräpäivää, haluatko pidemmän joustavan osamaksun.

Täytä helppo tilinavaus kaavake 24/7 netissä ja saat päätöksen tilin avauksesta heti!

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin HUOLTO2 numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

autopesula jyväskylä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen vain varaat ajan 24/7 nettiajanvarauksestamme ja auton tuonnin yhteydessä osto/laskutustili aktivoidaan (henkilöllisyystodistus mukaan).
Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Video | Näin asennetaan takuu kestopinnoutus Jytypesulla tuhansien pinnoitusten kokemuksella. ProCoat 1-vuoden takuu 250€ tai 24,73€/kk 12-kuukauden osamaksulla.

Katso myös keraamisen 3:n ja 5:n vuoden takuu pinnoituksen asennusvideot täältä

auton vahaus jyväskyläkeraaminen kestopinnoite

keraaminen maalipinnan kestopinnoitus

MAASTURIEN JA PAKETTIAUTOJEN TARJOUSHINNAT TÄÄLTÄautopesula nettiajanvaraus