Autodude jälleenmyyjät Jyväskylä | Jytypesu Oy | hyllytilanne.

HUOM! OLEMME LOMALLA/SULJETTU TI.11.8 ASTI
autodude jyväskylä

Autodude Jyväskylä Jytypesu Oy | Kirrinmäki 4

19,95€ KAUPANPÄÄLLE YLI 50€ OSTOKSIIN! AUTODUDE-putkihuivi on joustavasta kankaasta valmistettu päähine, joka sopii käytettäväksi niin työssä kuin vapaa-ajalla. Ilmaiseksi yli 50€ ostoksiin.

 

 

KAUPANPÄÄLLE YLI 30€ OSTOKSIIN! Ihania ja söpöjä tuoksuDUDEja, tällä kruunaat auton sisätilojen tuoksut! Tuoksuvaihtoehdot ovat meloni, kirsikka, laventeli, kaneli ja nahka!

 

 

Alla listaus HETI hyllystä löytyvistä tuotteista:

myllytys jyväskylä

Tokya OP5 – Epäkesko myllytyskone 229€

Tokya OP5 on loistavan hinta-laatusuhteen epäkeskokiillotuskone. Sen ominaisuudet vastaavat kalliimpia ammattitason koneita. Koneen ergonomisen muotoilun sekä kevyehkön rakenteen puolesta sen käsittely on helppoa. Kone soveltuu myös erittäin hyvin aloittelijoille, sillä sen kierrosalue on laaja. KATSO TARKAT TEKNISET TIEDOT TÄÄLTÄ. 229€ (myös kiillotuslaikat ja tahnoja hyllyssä, kysy).

 

 

 

JYTYPESUN KEVÄTTARJOUS! norm.39,90€ NYT 34,90€!

PÄIVITETTY!! TIMANTTINEN AUTOVAHA! Tummille pinnoille suunnattu huippuvaha! Soft99 Fusso Coat on japanilaisen autonpuhdistuskemikaaleja valmistavan yrityksen huippuvaha, joka on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant. Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta. 39,90€/200g KEVÄTKAMPANJA 34,90€ (sisältää levittimen).

 

 

 

king carthur polishcoat jyväskylä autodude

YHDELLÄ VAIHEELLA! 1.Poistaa / peittää naarmua 2.Kiillottaa pinttymää 3.Pinnoittaa / suojaa MYÖS KÄSIN SIENELLÄ!

UUTUUS 2020! KC-POLISHCOAT 3-in-1 Helppokäyttöinen, pinnoitetta sisältävä kiillotusaine. VOIDAAN KÄYTTÄÄ KÄSIN, KUTEN VAHATESSA TAI KIILLOTUSKONEELLA!  Aine poistaa vaivatta pienet naarmut ja peittää jäljelle jäävät virheet huomaamattomiksi. Lisäksi aine jättää jälkeensä peilikirkkaan suojakalvon. Aine sekä poistaa, että peittää maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa huomattavasti. Ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta pinta saa myös suojan yhdellä ja samalla käsittelyllä. King Carthur PolishCoat on uusi All In One -tyyppinen kiillotusaine. PolishCoat sisältää hiovia ainesosia, jotka poistavat pienet naarmut, hapettumat ja muut virheet lakka -ja maalipinnoilta. Kiillottavien ainesosien lisäksi aineen koostumus piilottaa jäljelle jääviä maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa. Loistavien kiillotusominaisuuksien lisäksi aine jättää kestävän, kevyt keraamisen suojakalvon maalipinnalle jopa kolmeksi kuukaudeksi. Helpoin tapa sekä kiillottaa, että suojata maali- ja lakkapinnat samalla käsittelyllä, MYÖS KÄSIN! (katso kova sieni alla). “KC” PolishCoatia voidaan käyttää sekä käsin että kiillotuskoneella. PolishCoat täyttää maalipinnan pienimmätkin huokoset ja tekee siitä täysin sileän ja erittäin kiiltävän. Käsitelty pinta on erittäin hylkivä ja helppo pitää puhtaana. Perinpohjaiseen koneelliseen kiillotukseen verrattuna PolishCoat tarjoaa edullisen ja helpon ratkaisun, sillä 3-in-1 -koostumus vähentää tarvittavia työvaiheita ja -aineita.

Vahan ja kiillotusaineiden levittämiseen tarkoitettu kova levityssieni. Sopii erinomaisesti niin kiillotusaineiden kuin myös pehmeiden ja kovien autovahojen levitykseen. Sopii myös käsin kiillotukseen, sillä tämä valkoinen malli on hieman karkeampi, joten sillä voidaan pienimpiä naarmuja häivyttää. 3,95€ (katso alempaa osastolta myllytys-/ kiillotuskone).

 

ceramic shampoo

PINNOITTAVA Autoshampoo King Carthur “KC” Ceramic | 300ml/24,90€

UUTUUS 2020! SUPERSUOSIO! King Carthur Ceramic PINNOITTAVA Shampoo on erittäin liukas ja tehokas, täysin vahaturvallinen autoshampoo. Ceramic Shampoon sisältämät pinnoittavat ainesosat luovat pinnalle voimakkaasti hylkivän ja pitkäkestoisen suojaavan kalvon. Tämä suojaa maalipintaa mm. lian pinttymiseltä, helpottaen seuraavia pesuja merkittävästi. Lisäksi shampoo vahvistaa pinnassa olevan vahapinnan hylkivyyttä ja samalla suojaa vahakerrosta, jolloin kesto pitenee. Shampoota kehitettäessä lähtökohtana oli luoda shampoo, joka jättää mahdollisimman hydrofobisen ja pitkäkestoisen suojakerroksen niin vahaamattomalle kuin vahatullekin maalipinnalle. 24,90€/300ml

 

 

PÄIVITETTY FUSSO VAALEILLE PINNOILLE 39,90€

PÄIVITETTY!! TIMANTTINEN AUTOVAHA! Vaaleille pinnoille suunnattu, hieman puhdistava huippuvaha! Soft99 Fusso Coat on japanilaisen autonpuhdistuskemikaaleja valmistavan yrityksen huippuvaha, joka on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant. Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta. 39,90€/200g (sisältää levittimen).

 

 

 

collinite jyväskylä

Autovaha Collinite 476s | 22,90€

Autovaha Collinite 476S Super Doublecoat Auto Wax on paljon kehuja harrastajapiireissä kerännyt autovaha eikä kyllä ihmekään, sillä 476S on yksi maailman kestävimmistä autovahoista – siksi pystymme suosittelemaan sitä erityisesti suomen haastaviin olosuhteisiin! 226ml/22,90€

 

 

 

Autovaha KC Endurance Blue #52, 180 g

King Carthur Endurance Blue #52 on vuosia kestäneen tuotekehityksen huipentuma. Vahaa suunniteltaessa – yhdessä asiakkaiden ja valmistajan kanssa – lähtökohtana oli saavuttaa markkinoiden parhaimmistoon kuuluva kesto eli suojaus samalla äärimmäisen helppo työstettävyys säilyttäen. Vahaan haluttiin myös reilusti auton ulkonäköä kohentavaa kiiltoa tinkimättä kestosta ja työstettävyydestä. Tässä onnistuttiin lisäämällä vahaan ripaus aitoa Brasilialaista carnaubaa. Tässä vahassa siis suojausominaisuudet on viritetty huippuunsa mutta kiillosta on hieman tingitty. Valmistaja lupaakin vahalle jopa 12 kk keston mikä tekee vahasta yhden parhaista all-rounder vahoista, jota voi käyttää vuoden ympäri niin kesällä- kuin talvella. Soveltuu kaikenvärisille maalipinnoille. 34,90€

 

Autoshampoo Gyeon Q²M Bathe+

Jättisuosioon noussut autoshampoo! Muodostaa äärimmäisen voimakkaasti hylkivän suojakalvon myös muoville, kumille ja lasille maalipinnan lisäksi.

Gyeon Q²M Bathe+ on autonhoitoharrastajien keskuudessa tunnettu autoshampoo, joka ensimmäisenä autoshampoona maailmassa sisältää kestopinnoitteistakin tuttua SiO₂ -sidosta. Q²M Bathe+ on turvallinen kaikilla auton ulkoisilla pinnoilla. Se muodostaa hylkivän, näkymättömän suojakalvon myös muoville, kumille ja lasille maalipinnan lisäksi. Gyeon Q²M Bathe+ sopii käytettäväksi sellaisenaan maalipinnan ainoana suojatuotteena, mutta myös “boosterina” vahan tai pinnoitteen päällä parantaakseen niiden kestoa. 21,90€

 

autodude jyväskylä wetcoat

Märkään pintaan pesun jälkeen + huuhtelu = valmis

PIKAVAHA | UUDISTETTU VERSIO!! Gyeon Q²M WetCoat on äärimmäisen helppokäyttöinen suoja-aine. Se sumutetaan suoraan märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois. Aine ei vaadi minkäänlaista pyyhkimistä tai levittämistä. Kvartsipohjaisena WetCoat jättää pinnalle todella mukavan kiillon ja loistavan veden hylkimisen ansiosta se helpottaa auton puhtaanapitoa huomattavasti! Aine toimii maalipinnan lisäksi kaikilla muillakin auton ulkopinnoilla, kuten ikkunoissa, muovilistoissa ja vanteissa. Valmistaja lupaa WetCoatin kestoksi yli 3 kuukautta. 16,90€/500ml

 

 

Quick Detailer Gyeon Q²M QuickDetailer

Gyeon Q²M QuickDetailer on äärimmäisen helppokäyttöinen ja nopea quick detailer kuivaan pintaan. Se lisää pinnan kiiltoa, ja tekee siitä erittäin liukkaan. Lisäksi se soveltuu myös pienten likatahrojen, pölyn ja sormenjälkien poistamiseen. Tuote onkin parhaimmillaan esim. autonäyttelyissä antamaan se kuuluisa viimeinen silaus pinnalle. Aine soveltuu käytettäväksi niin puhtaalle pinnalle, kuin vahojen ja pinnoitteidenkin päällä. Toimii hyvin myös kuivausapuna helpottamaan kuivausta. Ravista pullo huolellisesti. Sumuta muutama suihkaus mikrokuituliinalle tai suoraan käsiteltävälle paneelille. Levitä aine tasaisesti pinnalle. Käännä liinasta puhdas puoli ja kiillota ylimääräinen aine pois. 12,95€/400ml.

 

Muovipinnoite Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer

Muovipinnoite c4 Jos etsit todella tehokasta muovinkirkastetta on Gtechniq C4 etsimäsi aine! Tämä uskomattoman tehokas pinnoite auttaa palauttamaan muovin alkuperäisen sävyn ja tekee muovista kiiltävän. Gtechniq C4 tekee muovin pintaan poikkeuksellisen ohuen (n. 30 nm) optisesti kirkkaan kalvon. Saa näyttämään muovin kuin uudelta!

 

 

 

 

jytypesu kirri

Esipesuaine KC Control Snow Foam

ESIPESUVAAHTO / VAHTURVALLINEN King Carthur Control Snow Foam on paras tuntemamme esipesuaine ajoneuvojen ylläpitopesuun. Huippuhyvin likaa irrottava mutta silti vahaystävällinen “KC Control” on pitkän kehitystyön tuloksena hioutunut timantti! Aine toimii hämmästyttävän tehokkaasti pinttyneeseen likaan kuin myös orgaaniseen likaan kuten itikoihin ja tiesuolaan. Uskomattomasta pesutehosta huolimatta Control Snow Foam on markkinoiden ystävällisimpiä esipesuaineita, joita vahatulle pinnalle voi tarjota! Mikäli tarkoituksenasi on poistaa lian ohella myös

vanhat vahat niin kehoitamme kääntämään katseet KC Total Foamiin. KC Control on suunniteltu käytettäväksi painepesuriin liitettävän vaahdotinyksikön kanssa, joka mahdollistaa usean minuutin vaikutusajan ja näin parhaan mahdollisen pesutuloksen. Kokemuksemme mukaan usein jopa pelkkä esipesu vaahdottimen kanssa riittää pitämään auton kiitettävän puhtaana! Aine on erittäin riittoisaa. Sitä kuluu tavallisen henkilöauton pesemiseen vain noin 1-2 dl eli noin 1-2 euron arvosta, joten yhden pesukerran kustannuksia voidaan sanoa sangen maltillisiksi. King Carthur Control Snow Foam ei sisällä värjääviä aineita, vahaa tai muita pesutehoa heikentäviä ainesosia – sen suunnittelussa on keskitytty vain ja ainoastaan parhaan pesutuloksen saavuttamiseen. Control Snow Foam puhdistaa tehokkaasti vaikeankin lian, mutta sitä voi käyttää huoletta myös vahatulle pinnalle!  16,90€/1L.

Liuotinpesuaine KC Total Snow Foam

LIUOTIN ESIPESUVAAHTO King Carhur Total Foam on jatkoa Control Snow Foamille, joka keräsi ja kerää edelleen harrastajien keskuudessä vuolaita kehuja. Total Foam on kehitetty tehoamaan pinttyneempäänkin likaan, joten tämä aine ei ole vahaturvallinen. Rasvat, vahat ja pinttyneetkin liat tottelee Total Foamin käskyä. Voidaan käyttää niin vaahdottimessa, pumppupullossa kuin kinnastelussa. Vinkki! Jos etsit parasta vahaturvallista pesuainetta, sellaista joka säästää vaivalla levittämäsi vahat auton maalipinnoilta, on suosituksemme KC Control Foam. KC Total Snow Foam on suunniteltu toimimaan niin vaahdotin, kuin kinnastus käytössä. Total Foam ei sisällä värjääviä aineita, vahaa tai muuta pesutehoa heikentäviä ainesosia – sen suunnittelussa on keskitytty vain ja ainoastaan parhaan pesutuloksen saavuttamiseen. King Carthur Total Snow Foam on parasta, mitä voit käyttää perusteelliseen puhdistukseen. Mikäli etsit vahvaa liuotinpesuainetta, King Carthur Total Snow Foam on DUDEN EHDOTON YKKÖNEN! 16,95€/1L.

Vaahdottimella levitettävä “pikavaha”

SUPERSUOSIO!! Vaahdottimella levitettävä suoja auton kaikille pinnoille! Suojaa maalipinnat, muovit, lasit, vanteet jne…King Carthur QuickCoat on nopein ja helpoin tapa suojata autosi ulkopinnan KAIKKI MATERIAALIT ulkoisilta rasituksilta ja saasteilta. QuickCoat levitetään auton pinnalle pesun jälkeen auton ollessa vielä märkä. Quick Coat on suunniteltu erityisesti vaahdotinkäyttöön, joten tämän suoja-aineen levittäminen on helpompaa kuin koskaan. QuickCoat on parhaimmillaan vahan päälle laitettuna, mutta toimii myös mainiosti ainoana maalipinnan suojatuotteena! ✅ Levitä vaahdottimella – Odota – Huuhtele – Kuivaa – VALMIS! ✅  34,90€/750ml

Valitse KC QuickCoat jos:
✅ Sinulla ei ole aikaa perinteiselle vahaukselle
✅ Haluat suojata autosi KAIKKI pinnat mahdollisimman helposti
✅ Maksimaalinen kesto ei ole sinulle yhtä tärkeää kuin helppo käytettävyys
✅ Haluat eheyttää jo olemassa olevaa vahapintaa helposti ja nopeasti
✅ Tykkäät vaahdottaa autoa, vaikka auto on jo puhdas

Lasipinnoite Soft99 Glaco Roll On Large, 120 ml

Soft99 Glaco Roll On on äärimmäisen helppokäyttöinen ja Soft99 hydrofobisin lasipinnoite. Glaco muodostaa huomaamattoman, kirkkaan kalvon lasipinnoille. Kalvo hylkii vettä äärimmäisen tehokkaasti. Kalvon ansiosta pyyhkimien käyttöä ei tarvitse maantienopeuksissa, joten tuulilasin kulumiselta vältytään. “Näkymättömät pyyhkimet” jopa ALLE 45 km/h nopeudessa. Soft99 ikkunapinnotteiden “kaupunki-edition”, sillä tämä on ylivoimaisesti hydrofibisin Soft99:n pinnoite! 24,90€/120ml

 

 

Lasinkiillotusaine Soft99 Glass Compound Z, 100 ml

Soft99 Glass Compound Z koostuu pienistä hiovista hiukkasista, jotka poistavat jokaisen epäpuhtauden lasista. Poistaa tehokkaasti tiukempaankin pinttyneet liat, joita puhdistussavi ei poista. Valmistaa lasin suoja-aineiden tai pinnoitteen levittämiselle. Settiin sisältyy erityinen levittämistä helpottava sieni. Puhdista lasi huolellisesti ja poista sen jälkeen jäljelle jääneet pisarat kuivalla pyyhkeellä. Ravista pulloa kunnolla ja laita ainetta settiin kuuluvan sienen harmaalle puolelle. Hiero pyörivin liikkein siihen asti, kunnes lasin pinnassa ei ole ainetta näkyvissä. Pese lasin pinta huolellisesti. 19,95€/100ml (sisältää levittimen)

 

Vannevaha Auto Finesse Mint Rims Wheel Sealant, 100 ml

AF Mint Rims Wheel Sealant on nimensä mukaisesti nimenomaan vanteille suunniteltu suoja-aine. Aine kestää huomattavasti korkeampia lämpötiloja kuin normaalit autovahat. Mint Rims Wheel Sealant estää tehokkaasti jarrupölyn tunkeutumista pehmeään alumiiniin, joten käsittelyn jälkeen vanteiden pesu helpottuu huomattavasti. Sopii kaikenlaisille vanteille. Raikas mintun tuoksu lisää käyttömukavuutta. 29,90€

 

 

 

Vahanlevitin KC Soft FingerMitt

King Carthurin Finger Mitt on PRO-tason vahanlevitin. Sen käyttäminen on huomattavasti perinteistä rättiä- tahi perinteistä vaahtomuovilevitintä mielekkäämpää, helpompaa ja ennenkaikkea mukavampaa. Sen pinta on perinteisiin vahanlevittimiin verraten huomattavasti pehmeämpi ja näin ollen hellävaraisempi. Siksi juuri suosittelemme tätä levitintä sinulle, joka haluat tehdä vahaamisesta vieläkin mukavempaa. Vaha pysyy levittimen ja pinnan välissä eikä imeydy kokonaan levittimeen. Levitn antaa myös hyvän sormituntuman pintaan ja sen avulla on helppo käydä läpi hankalatkin paikat. Muotoilu myös mahdollistaa vahan annostelun suoraan vahapurkista. Levitin on parhaimmillaan kiinteiden kovavahojen kanssa! Levitintä voi käyttää maun mukaan pukien neljän tai kolmen sormen päälle. 3.95€

 

 

dodojuice jyväskylä

Autoshampoo Dodo Juice Born to be Mild

Dodo Juicen Born to be Mild, alias “BTBM” on autoharrastajien vuolaasti kehuma, persikalle tuoksuva huippuluokan pesuainetiiviste, joka on tehty pesemään tehokkaasti vaikuttamatta heikentävästi vahakerroksiin.

“Se pärjää suunnilleen kaikessa mitä siltä voitaisiin odottaa. Suurimman osan sille asetetuista haasteista se suorittaa erinomaisesti ja kaiken muunkin kiitettävällä tasolla.” — Pesukinnas Born to be Mild, tuttavallisemmin BTBM on pH-neutraali ylläpitoshampoo, joka ominaisuutensa puolesta soveltuu mainiosti toistuvaan ylläpitopesuun. Sen tuottama pesuvaahto on paksua ja täyteläistä. Lisäksi Born to be Mild liukastaa käsiteltävän maalipinnan estäen lian hieroutumisen pintaa vasten kinnaspestäessä.
Toimii tahraamatta myös lasipinnoilla eikä sisällä vahoja tai kiiltoa parantavia aineita. Erittäin riittoisa! Born to be Mild voidaan laimentaa pesutehon alenematta jopa 1:800 eli noin 10 kertaa enemmän kuin tyypillisissä markettituotteissa. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin että BTBM poistaa maalipinnalta ainoastaan lian ja jättää vahakerroksen ennalleen. Toimii myös vaahdottimien kanssa korkeammilla sekoitussuhteilla. 22,90€/500ml

Autoshampoo ValetPRO Advanced Poseidon

Neutraali shampoo ei kuluta vahakerrosta vaan pikemminkin elvyttää sitä. Jättää jälkeensä kiiltävän, puhtaan pinnan. Kun Poseidon ja hänen veljensä Zeus ja Haades heittivät arpaa maailmankaikkeudesta, lankesi Poseidonille autoshamppoiden herruus! Järisyttävän puhdistustehon omaava Poseidon on yksi markkinoiden parhaimmista autoshampoista.7,95€/500ml.

Tuote on tarkoitettu käytettäväksi esipesun jälkeisessä, varsinaisen pesun vaiheessa. Se on suunniteltu nimenomaan vahatun pinnan ylläpitopesuun. Poikkeuksellisen riittoisa shampoo laimennetaan suhteella 1:500 – 1:250, minkä ansiosta tuotetta riittää jopa 50 pesukertaan. Tuote vaahtoaa ja liukuu hyvin. Voidaan vaahdottaa sangossa tai vaahdottimen avulla.

Autoshampoo Soft99 Extreme Gloss Shampoo Dark, 750 ml

Soft99 Extreme Gloss Shampoo Dark on tummille maalipinnoille tarkoitettu vahashampoo. Extreme Gloss nimensä mukaan antaa todella kovan kiillon pelkällä pesulla. Lisää myös alla olevien vahojen kestoa, luoden tämän päälle aina uutta pintaa tällä pestäessä. Poikkeuksellisesti tämä shampoo annostellaan suoraan kintaaseen, joka mahdollistaa suuremman määrän tarttuvaa vahaa maalipintaan. SUOSITTELEMME! 24,90€/sis. oman sienen.

 

 

 

Pienpoistoaine ValetPRO Citrus Tar Remover

ValetPRO Citrus Tar and Glue remover liuottaa tehokkaasti piki- ja tervatahrat eli juuri ne inhottavat mustat täplät, sekä hyönteiset auton maalipinnoilta ja muoveista. Käytetään öljyn, rasvan, silikonien, vahan, pihkan ja mahlan, polttoaine- ja liima-ainejäämien poistamiseen. Yksi parhaista, ellei paras pienpoistoaine. Dude suosittelee isosti! Myös ammattikäyttöön. 12,95€/500ml.

 

 

 

 

Hyönteistenpoistoaine ValetPRO Bug Remover, 500 ml

ValetPRO Bug Remover on tehokas ja turvallinen tapa poistaa hyönteisten jäämät autosta ylläpitopesujen yhteydessä. pH-neutraali käyttövalmis seos tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta. Pehmentää tehokkaasti hyönteisten jäänteet auton keulalta. Levitä hyönteistenpoistoaine esipesuaineen tavoin hyönteistenjäämille. Anna vaikuttaa niin kauan kuin mahdollista, ÄLÄ anna aineen kuivua. Voit käyttää pehmennykseen apuna pehmeää harjaa, MIKÄLI esipesu on tehty erikseen ennen hyönteisten poistoa. Huuhtele pesuainejäämät huolellisesti pois. 12,90€/500ml.

 

 

Vannepesuaine ValetPRO Bilberry Wheel Cleaner

ValetPRO Bilberry on erinomainen hapoton vanteenpuhdistusaine. Bilberry on niittänyt mainetta erityisesti harrastajapiireissä hyvän puhdistustehon ja helpon käytettävyyden ansiosta. Se pystyy poistamaan kevyen jarrupölyn, tiesuolan ja yleislian vanteista. Siihen onkin lisätty raudan- ja pienpoisto ominaisuuksia, joten puhdistusteho on omalla tasolla. Tuotetta voidaan käyttää sellaisenaan tai laimennettuna, riippuen siitä kuinka pinttynyttä likaa pestään. Tuotetta käyttäessä oikeastaan ainoaksi kysymykseksi jää, miten vanteiden pesu voi olla näin helppoa. 9,95€/500ml

 

 

ipa

IPA syväpuhdistaa ennen pinnoituksia ja vahauksia taaten paremman tartunnan maalipintaan

IPA on tehokas alkoholipohjainen viimeistely puhdistusaine, joka poistaa maalipinnalta pinttyneemmätkin liat. SUOSITTELEMME! Padboys IPA (isopropanoli 50%) on erittäin tehokas alkoholipohjainen viimeistelypuhdistuaine. IPA kykenee poistamaan niin pinttyneen rasvan, kuin kestävimmätkin vahat. IPA on oiva apuväline, kun pinnasta pitää saada täydellisen puhdas. IPA:lla teet viimeisimmän puhdistuksen ennen vahausta. Esimerkiksi myllytyksessä hiontatahnojen poistoon tämä on aivan ehdoton väline onnistuneen lopputuloksen saamiseksi! Toimitetaan sumutinpullossa, käyttövalmiina seoksena. Käytetään sellaisenaan taikka herkille pinnoille laimennettuna tislattuun veteen. Puhdista irtolika pois pinnalta, jonka jälkeen kasta mikrokuituliinaa IPA:an taikka sumuta aine suoraan lialle. Pyyhi lika lähes välittömästi pois, sillä ipa haihtuu nopeasti. 7,95€/500ml

 

puhdistussavi jyväskylä

Savestus ennen myllytystä

King Carthur Super Smooth Clay Bar -puhdistussaven avulla poistetaan auton maali- ja lasipinnoilta sellaista likaa, jota ei ole saatu irrotettua muiden puhdistusvaiheiden aikana. Tällaista likaa ovat esim. vaikeat pikitäplät, liima, pihka, maalisumu jne. Saveen tarttuvat kaikkein pinttyneimmät likahiukkaset, jotka eivät ole aikaisemmissa työvaiheissa irronneet. Likapartikkelit tarttuvat saveen ja jäävät saven sisälle. Pakkaus sisältää 100 grammaa puhdistussavea 7,95€

 

 

Vannesuti ValetPRO Wheel Brush (25 mm)

ValetPRO Inch Round Wheel Brush on hinta/laatu-suhteeltaan yksi parhaimmista pienistä vanneharjoista (vannesuti). Se sopii vanteiden puhdistukseen, erityisesti pyöränmutterin koloihin ja muihin ahtaisiin paikkoihin kuin myös erittäin hyvin ovien rakojen puhdistukseen. Tuote on erinomainen apuväline esimerkiksi raudanpoisto- ja vannepesuaineiden “brushaamisessa”, eli aineen tehostetussa levittämisessä vaikeisiinkin koloihin! Vaikka hinta onkin alhainen, se on erittäin laadukas ja monikäyttöinen pienharja. Voidaan käyttää myös sisätiloissa pölyviuhkana, tällöin toki on huolehdittava että harja on puhdas. 4,95€

 

Yleispuhdistusaine Auto Finesse Verso, 1000 ml

Auto Finesse Verso on lähes kaikille auton pinnoille sopiva yleispuhdistusaine. Se sopii yhtä hyvin niin moottoritilan pesuun, kuin auton sisätilojen puhdistamiseen. Verso on erinomainen aine esimerkiksi auton sisätilojen yleispuhdistukseen ja mattojen pesuun.

Riittoisa tiiviste, laimennetaan reilusti. Voidaan käyttää niin sumutinpullon kanssa, kuin ämpäriin laimennettuna. Toimiva APC. 12,90€

 

 

LINNUN ULOSTEISIIN | Puhdistusliina Fukupika Bugs & Dropping wipes

LINNUN ULOSTEISIIN | Puhdistusliina Fukupika Bugs & Dropping wipes

Puhdistusliina Fukupika Bugs & Dropping wipes on erinomainen hätävara autoon. Oletko koskaan huomannut autosi maalipinnalla tuoreet linnunjätökset, mutta törmännyt ongelmaan ettei juuri siinä hetkessä ole työkaluja lian poistamiseen. Linnun jätökset ovat erittäin voimakkaita, voivat polttaa jopa lakkapinnan puhki. Näillä liinoilla pyyhkäiset nopeasti linnunjätökset maalipinnalta, ilman suurempia kikkailuja. Lähes jokaisen autoaan kunnioittavan henkilön “must have” varuste ajoneuvoon. Sisältää 8 kpl puhdistusliinoja. 7,95€/8kpl-pakkaus.

 

 

Kinnas gtechniq 21,90€

Liuottimen kestävä kinnas. Gtechniqin WM2 pesukinnas on suunniteltu kovaan käyttöön. Sen mikrokuituinen rakenne kestää liuotinpesuja ja rankkaa käyttöä huomattavasti normaalia lammaskinnasta paremmin. WM2 kinnas on kuitenkin lähes yhtä hellävarainen maalipinnalle kuin lammaskintaat. Pesukinnas on ehdottomasti yksi hellävaraisimpia kintaita, sen pehmeät mikrokuidut takaa hellän kosketuksen maalipinnoille. Pesukinnas poistaa lian ja epäpuhtaudet pinnoilta tehokkaasti, mutta luovuttaa ne huuhteluämpäriin helposti.

 

 

Kinnas | Kent Noodle 2in1 | 9,90€

Kent Microfiber Noodle 2in1 Wash Mitt – pesukintaassa on kaksi puolta. Pehmeä puoli hoitaa auton korin hellävaraisesti ja verkkopuolella teet selvää hyttysistä yms. partikkeleista lasipinnoilla ja valoumpioilla. 9,90€

 

 

 

 

MARKKINOIDEN JYTKYIN Kuivausliina KC Black Diamond 39,90

Kuivausliina King Carthur Black Diamond painaa massiiviset 1600 g/m² eli on perinteisiä kuivausliinoja jopa 4 kertaa vahvempi. Liinan koko on 50 x 70 cm, joka on juuri oikean kokoinen auton kuivausliinaksi. Parhaimmillaan se pystyy imemään jopa 4 litraa vettä. Vihdoin sellainen kuivausliina, jolla kuivaus on oikeasti äärimmäisen helppoa!!! 39,90€

 

 

 

Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush

King Carthur Royal Flush on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS! 12,90€/5kpl-paketti

 

 

Kiillotusliina King Carthur Red Ruby

King Carthur Red Ruby on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen. Silkkireunuksin varustetun, majesteettisen Red Rubyn vahvuus on muhkeat 500 g/m², mikä varmistaa että liina ei tukkeudu kesken kiillotuksen. TAATTUA KING CARTHUR-LAATUA! 9,95€

 

 

Huippulaadukas pesuämpäri autonpesuun! Koon puolesta optimoitu käsinpesun vaatimuksiin. Vahvistettu rakenne takaa ämpärin helpon liikuteltavuuden oli ämpäri sitten täynnä taikka tyhjänä. Tilavuus 20,5 litraa. Ämpärin mukana toimitetaan myös siihen täydellisesti asettuva kansi. Suurikokoisessa ämpärissä on myös kätevää säilyttää autonpesuvälieet. 14,95€

Nyt ämpärin kylkeä on komistamassa, asiakkaiden toivomukseta tyylikäs AUTODUDE-logo. Suurikokoinen ämpäri on lähes pakollinen varuste autonpesuun. Ämpärin hankinnassa kannattaa aina huomioida, että siihen saa hiekaneroittimen asetettua kätevästi. Made in the UK.

Pesuämpäriin passaa täydellisesti esimerkiksi Scratch Shield.

Hiekanerotin Scratch Shield

Scratch Shield – hiekanerotin (tunnetaan myös termillä gritguard) on hyvän pesutuloksen kannalta kaikkein oleellisimpia välineitä. Kaikki lähtee siitä, ettei pesun aikana irtoavilla partikkeleilla vahingoiteta auton pintaa. Ilman hiekanerotinta pesukintaan mukana ämpäriin kulkeutuvat hiukkaset pääsevät vaeltamaan vedessä vapaasti – ja tarttuvat pesukintaaseen uudestaan, kun sitä kastetaan ämpärissä. Näin partikkelit kulkeutuvat yhä uudestaan pestävälle pinnalle ja aiheuttavat ei-toivottuja pesunaarmuja. Scratch Shield sitoo hiukkaset ämpärin pohjaan eikä päästä niitä enää kiertämään pesuveden seassa. Tuloksena ämpärissä oleva pesuvesi on huomattavasti puhtaampaa kuin ilman hiekanerotinta. Tehokas kahden ämpärin tekniikka vaatii ehdottomasti hiekanerottimen, mielellään molempiin ämpäreihin. 9,90€

 

auton myllytys jytypesuMyös vaahtomuovilaikkoja ja kiillotusaineita hyllyssä (kysy tilanne)

 

 

maalipinnan paksuusmittariMAALIPINNAN PAKSUUSMITTARI. Tokya CTG-1 on maalipinnan paksuuden kertova mittalaite. Maalipinnan paksuusmittarilla voidaan mitata pellin päällä olevan maalipinnan, lakan ja pinnoitteen kokonaispaksuus. Mittarilla on erittäin helppo todeta autosta esimerkiksi pakkeloituja, päällemaalattuja kohtia. Mittari toimii yleisimmillä rauta ja metallipohjaisilla pinnoilla (Fe ja Nfe). Mittari kykenee mittaamaan jopa 2 millin kerroksia, 0,02mm tarkkuudella. 59,90€.

nahkapenkkien pesu

Nahkapenkkien puhdistusaine 500ml

ValetPRO Leather Soap on nahanpuhdistusaine, joka syväpuhdistaa pinttyneenkin nahan ja korostaa luonnollista sävyä. Puhdistuksen jälkeen nahka jää pehmeäksi ja joustavaksi. Antaa viimeistellyn ilmeen ja suojelee pintaa pitkään. Autoduden pikaopas: Levitä ainetta puhdistettavalle pinnalle sudilla/levittimellä. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Pyyhi aine kuivaksi ja viimeistele pinta ValetPRO:n Leather Protectorilla. 11,90€/500ml

 

 

desinfiointi autoon otsonointi

Sisäpesuaine poistaa bakteereja ja hajua

SISÄPESUAINE. Kolmitoiminen aine, joka sekä puhdistaa pinnat tehokkaasti, että tappaa bakteereja ja poistaa hajuja. Soveltuu lähes kaikille sisustan pinnoille. Gtechniq I2 Tri-Clean on nimensä mukaan kolmitoiminen aine: se tappaa bakteereja, poistaa hajuja sekä puhdistaa pinnat tehokkaasti. Soveltuu käytettäväksi lähes kaikille sisustan pinnoille, kumimatoista kojelautaan sekä tekstiiliverhoiluun. I2 on kehitetty yhteistyössä markkinoiden johtavan antibakteeri- ja antimikrobiyrityksen, Biocoten kanssa, joka varmistaa, että pinta pysyy puhtaana ja hygienisenä. 19,95€/500ml

Jytypesun palveluvalikoimassa nyt myös:

Fusso soft 99 auton vahaus jyväskylä

 

keraaminen kestopinnoitus hinta

auton myllytys jyväskylä

Autodude