Autofiksaamo Jytypesu Oy on Resurs bankin yhteistyökumppani ja pystymme nyt tarjoamaan entistäkin joustavamman tavan palveluidemme maksuille. Täytä helppo tilinavaus kaavake 24/7 netissä ja saat päätöksen laskutustilin hyväksynnästä heti (HUOM! LASKUTUSTILIN AVAAMINEN EI VELVOITA MIHINKÄÄN OSTOIHIN, JOTEN KÄY RENNOIN MIELIN AVAAMASSA TILI). Tämän jälkeen vain varaat ajan 24/7 nettiajanvarauksestamme ja auton tuonnin yhteydessä laskutustili aktivoidaan. Saat laskun seuraavan kuukauden 15:ta päivä ja täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa kuun loppuun asti (eli 30-60 päivää, riippuen auton tuonnin/fiksin ajankohdasta. Voit päättää ennen eräpäivää, haluatko pidemmän joustavan osamaksun (katso alempaa esimerkit).
auton vahaus jyväskyläauton kestopinnoitus jyväskyläkeraaminen kestopinnoiteauton kestovahaus jyväskyläautopesula jyväskyläauton kestovahaus jyväskyläkeraaminen maalipinnan kestopinnoitus

MAASTURIEN JA PAKETTIAUTOJEN TARJOUSHINNAT TÄÄLTÄautopesula nettiajanvaraus