Autofiksaamo Jytypesu Oy on Resurs bankin yhteistyökumppani ja pystymme nyt tarjoamaan entistäkin joustavamman tavan palveluidemme maksuille. Täytä helppo tilinavaus kaavake 24/7 netissä ja saat päätöksen laskutustilin hyväksynnästä heti (HUOM! LASKUTUSTILIN AVAAMINEN EI VELVOITA MIHINKÄÄN OSTOIHIN, JOTEN KÄY RENNOIN MIELIN AVAAMASSA TILI). Tämän jälkeen vain varaat ajan 24/7 nettiajanvarauksestamme ja auton tuonnin yhteydessä laskutustili aktivoidaan. Saat laskun seuraavan kuukauden 15:ta päivä ja täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa kuun loppuun asti (eli 30-60 päivää, riippuen auton tuonnin/fiksin ajankohdasta. Voit päättää ennen eräpäivää, haluatko pidemmän joustavan osamaksun (katso alempaa esimerkit).
auton vahaus jyväskyläauton kestopinnoitus jyväskyläkeraaminen kestopinnoiteauton kestovahaus jyväskyläautopesula jyväskyläauton kestovahaus jyväskyläkestopinnoitus | myllytys | vahaus

MAASTURIEN JA PAKETTIAUTOJEN TARJOUSHINNAT TÄÄLTÄautopesula nettiajanvaraus