Laskulla | Osamaksu | Rahoitus

SAAT LASKUN VASTA SEURAAVASSA KUUSSA JA MAKSAESSASI LASKUN OSTOSTA SEURAAVAN KUUN LOPPUUN, OVAT KULUT 0€ JA KOROT 0€. TAI MAKSA ENSIKUUN LOPUSTA ETEENPÄIN OSISSA. ESIMERKIKSI 12-OSASSA / 12-KUUKAUDESSA KORKO 0% JA AINOASTAAN LASKUTUSLISÄ VAIN 3,90€ KUUKAUDESSA! SAAT LASKUN ENSIKUUN LOPULLA JA PÄÄTÄT HELPOSTI HALUAMASTASI MAKSUVAIHTOEHDOSTA.

keraaminen pinnoite jyväskylä
Autofiksaamo Jytypesu Oy:n laskutustili on toteutettu yhteistyössä Resurs bankin kanssa ja pystymme nyt tarjoamaan erittäin joustavan tavan palveluidemme maksuille.
# LASKUTUSTILIN AVAAMINEN EI VELVOITA MIHINKÄÄN OSTOIHIN!
# LASKUTUSTILIN AVAAMINEN EI AIHEUTA SINULLE MITÄÄN KULUJA!
# LASKUTUSTILI ON VALITSEMALLESI LUOTTOSUMMALLE JATKUVAKÄYTTÖINEN JA VOIT HYÖDYNTÄÄ SITÄ JATKOSSAKIN!
Täysin maksuton ennen ostoksen aktivoimista Jytypesulla ja vielä  seuraavan kuun loppuun asti ostoksen teosta. Mikäli tilillä ei ole ostoja sisässä, ei se myöskään maksa sinulle koskaan jatkossakaan mitään.

Saat laskun työstä/ostosta seuraavan kuun lopulla ja täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa kuun loppuun asti. Voit päättää ennen eräpäivää, haluatko pidemmän joustavan osamaksun (esim. 12-kuukautta 0% korko ja vain 3,90€/kuukausi laskutuslisä).

Täytä helppo tilinavaus kaavake 24/7 netissä TÄSTÄ ja saat päätöksen tilin avauksesta heti!

Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin HUOLTO2 numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

autopesula jyväskylä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen vain varaat ajan 24/7 nettiajanvarauksestamme ja auton tuonnin yhteydessä osto/laskutustili aktivoidaan (henkilöllisyystodistus mukaan).
Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Video | Näin asennetaan takuu kestopinnoutus Jytypesulla tuhansien pinnoitusten kokemuksella. ProCoat 1-vuoden takuu 290€ tai 28,07€/kk 12-kuukauden osamaksulla.

Katso myös keraamisen 3:n ja 5:n vuoden takuu pinnoituksen asennusvideot täältä

Onyx coating graphene grafeeni pinnoite jytypesu

ONYX GRAPHENE 10H & N1 Nanokeraaminen Grafeeni kestopinnoitus | Henkilöauto 1200€ tai 103,90€ 12-kk osamaksulla. Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Auton keraaminen pinnoite jyväskylä

NANO Ceramic 9H-PRO keraaminen kestopinnoitus | Henkilöauto 690€ tai 61,40€ 12-kk osamaksulla (*takuun ylläpitävä vuosikäsittely 150-190€). Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Auton keraaminen pinnoitus Jyväskylä

INNO Ceramic 9H keraaminen kestopinnoitus | Henkilöauto 490€ tai 44,73€ 12-kk osamaksulla. Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Auton keraaminen pinnoitus Jyväskylä

INNO ProCoat 3D keraaminen kestopinnoitus | Henkilöauto 390€ tai 36,40€ 12-kk osamaksulla. Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Auton kestopinnoite jyväskylä

INNO ProCoat kestopinnoitus | Henkilöauto 290€ tai 28,07€ 12-kk osamaksulla. Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Uuden auton keraaminen pinnoitus jyväskylä

auton vahaus jyväskyläkeraaminen kestopinnoite

 

MAASTURIEN JA PAKETTIAUTOJEN TARJOUSHINNAT TÄÄLTÄautopesula nettiajanvaraus