• auton vahaus jyväskylä

myllytys osamaksulla

autopesu jyväskylä

auton keraaminen pinnoitus jyväskylä

TARJOUSHINNASTOSSA ALLA KAIKKI ULKO VAHAUKSET JA KESTOPINNOITUKSET SISÄTÄVÄT LIUOTINPESUN + PIEN,- RAUDAN,- JA IPA-RASVANPOISTON POHJATÖINÄ.

kestovahaus jyväskyläCartec kestovahaus | Henkilöauto 150€ | SUV/Citymaasturi 170€ Kirkastaa huomattavasti maalipinnan ja pysyy n.4-6kk.

auton vahaus jyväskylä

NANOKERAAMISET TAKUU KESTOPINNOITUKSET:

Auton kestopinnoite jyväskylä
1K-kestopinnoitus PRO COAT (KVARTSI): Henkilöauto 250€ | SUV/Citymaasturi 300€
5H-kovuuden Suomalainen ja Suomen ajo-olosuhteisiin kehitetty maalipinnan 1-vuoden takuu kestopinnoite. Kirjallinen takuutodistus. SUOMEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄ! Inno pro coat SiO2 Katso Jytypesun käsittelyvideo, lisätietoa ja esitteet täältä>>

Auton keraaminen pinnoitus Jyväskylä
PROCOAT SiO2 3D | Nanokeraaminen kestopinnoitus | TAKUU 2-VUOTTA | Henkilöauto 350€ | SUV/Citymaasturi 400€
7H-kovuuden Procoat 3D on Paksu, kova ja erittäin liukas, Suomalainen ja Suomen ajo-olosuhteisiin kehitetty maalipinnan 2-vuoden keraaminen takuu kestopinnoite. 3D:n koostumuksessa siloksaaneilla ja silaaneilla saavutetaan kovuus, verkottuminen ja kemiallinen kiinnipysyvyys. 3D on viskoosimpaa, kuin moni muu pinnoite ja tämä aiheuttaa automaattisesti sen, että sillä saavutetaan paksumpi ja erittäin vettä helmeilevä pinta. paksuutensa ansiosta 3D soveltuu hyvin myös käytetyllemmäkkin autolle. Kirjallinen takuutodistus. SUOMEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄ! Innokem pro coat 3D

Auton keraaminen pinnoitus Jyväskylä
9H Inno Ceramic | Nanokeraaminen kestopinnoitus | TAKUU 3-VUOTTA | Henkilöauto 450€ | SUV/Citymaasturi 500
Markkinoiden kovin 9H-kovuuden keraaminen UHTFT nanoteknologiaan perustuva pinnoite antaa korkeatasoisen liukkauden ja pitkän kiiltävän panssarin vuosiksi. Inno Ceramic 9H-kovuuden pinnoite on pysyvä ja sitä voidaan poistaa vain mekaanisesti koneella hiomalla! SUOMEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN HYVÄKSYMÄ! Kirjallinen 3:n vuoden takuutodistus maalipinnan halkeilulle/hapettumiselle ja kiiltokin kestää Suomen ajo-olosuhteissa jopa 3-vuotta! Katso Jytypesun käsittelyvideo, lisätietoa ja esitteet täältä >>
keraaminen pinnoitus jyväskylä

nanokeraaminen kestopinnoitus jyväskylä | nano kestopinnoitus2-KERROKSINEN 9H-KOVUUDEN Nano Ceramic Protect Hard + äärimmäisen helmeilyn ja kiillon antava soft-kerrostus | Nanokeraaminen kestopinnoitus. TAKUU 5-VUOTTA | Henkilöauto 600€ | SUV/Citymaasturi 650€
Nano Ceramic Protect keraaminen kestopinnoite perustuu molekyylien 3D-rakenteisiin. Tällä hetkellä se on maailman korkealaatuisin tuote. Pinnoitteelle on kansainvälisen testin myöntämä 9H -sertifikaatti. Nanopartikkelien muodostaman verkon seurauksena Nano Ceramic Protect tuotteella käsitelty pinta kiteytyy. Tuote muodostaa kestävän, kovan ja suojaavan kerroksen. Tuotteen kovuus ja joustavuus takaavat kestoa äärimmäisissä sääolosuhteissakin. Nano Ceramic Protect Hard 9H pinnoite on pysyvä ja sitä voidaan poistaa vain mekaanisesti koneella hiomalla! Hoitokäsittely Nano Ceramic Soft (2.kerros) “Nano vahaus” lisätään 1:den vuoden välein joka takaa 5-vuoden takuun, sekä jatkuvan näyttelytason kiillon ja huippu helmeilyn/hydrofobisuuden Suomen vaativissakin ajo-olosuhteissa. Vuosikäsittely Nano Ceramic Soft: Henkilöauto 150€ | SUV/Citymaasturi 190€ / sisältäen liuotinpesun ja pintojen syväpuhdistuksen.

VIDEO | Nanoceramic protect 9H kovuuden keraaminen pinnoitus Jytypesulla

keraaminen kestopinnoitus Jyväskylä

Kiveniskemän korjaus Jyväskylä

MYLLYTYS / KONEKIILLOTUS:

HUOM! auton myllytys video alla Jytypesulla on tehty tyyliin vuonna “miekka ja kirves” VUOSIA JA TUHANSIA AUTOJA SITTEN, joten siinä esiintyy pois jääneitä tuotemerkkejä/pinnoitteita. mutta periaate tulee esille.

Myllytykset LISÄPALVELUNA vahausten ja kestopinnoitusten yhteyteen:

-1-vaiheinen 150€ “1-step perus/kevyt-myllytys” = n.50% hologrammia/pyörrejälkeä poistava myllytys/konekiillotus korjaa pysyvästi lakkapinnasta n.50% mikronaarmuista ja himmentymistä, kiillottaen & puhdistaen samalla pinnat.  Auto kiillotetaan koneellisesti vaahtomuovilaikalla käyttäen kevyesti hiovaa ja kiiltoa tuovaa hologrammivapaata ainetta. Palauttaa maalipinnan alkuperäistä väriä, kiiltoa ja poistaa jopa pieniä pinttymiä, hapettumia sekä pienimmät pintanaarmut.

-2-vaiheinen 400€ “2-step naarmu-myllytys” = n. jopa 80% naarmuja,  hologrammia/pyörrejälkeä poistava kahdessa vaiheessa tehtävä myllytys/konekiillotus korjaa pysyvästi lakkapinnasta jopa n.80% naarmuista ja himmentymistä. 400€ pinnoitusten yhteyteen. Ensin auto myllytetään koneellisesti karkeammalla villalaikalla käyttäen karkeammin hiovaa kiillotusainetta. Sitten auto kiillotetaan koneellisesti vaahtomuovilaikalla käyttäen hologramminpoisto kiillotusainetta (glossaus) poistaen villalaikasta/karkeammasta aineesta jääneet hiontajäljet ja hologrammit. Katso video ja kuvat kuvagalleriastamme.

SISÄSIIVOUS | SISÄPESU:

Auton sisäpesu jyväskylä

– Kevyt pikasisäsiivous 1-tunti 70€
Sis. Pikaimurointi, kumimattojen pesu, ikkunoiden pesu.

– Perus sisäsiivous 2-tuntia 120€
Sis. Imurointi, kovien vinyyliosien (kojelauta, keskikonsoli, jalkalistat, ovet ym.) pyyhinnnän/pesun, ikkunoiden pesun, kumimattojen pesun, ovenvälien pesun.

-Penkkien märkäpesu painehuuhtelukoneella 2-tuntia (nahkapenkit käsin) 120€
(Pesu- ja desinfiointiainen penkkien 5kpl konepesu tai nahkashampoolla käsin nahat).

auton kestopinnoitus jyväskylä

Auton vahaus Jyväskylä | Auton sisäpesu Jyväskylä | Auton myllytys Jyväskylä