Maalipinnan kiveniskemän pikapaikkaus / “meikkaus” | Uusilla nopeasti kuivuvilla/kovettuvilla 2K lakkamaaleilla, jotka ovat kehitetty viimeisteltäväksi keraamisella pinnoitteella. (LISÄPALVELU KERAAMISIEN PINNOITUSTEN YHTEYTEEN).

Kiveniskemien korjaus Jyväskylä

Auton maalipinnan kiveniskujen korjaus tehdään sekoittamalla (meidän silmäämme) sopivan sävyinen väri. Värikoodia ei tarvita. Käyttämämme DR COLOR CHIP REPAIR SYSTEM järjestestelmän maalit ovat ns. 2K lakkamaaleja, joten erillistä lakkakerrosta ei tarvita. Tämän johdosta DR.COLORCHIP maalit ovat saatu kehitettyä erittäin nopeasti kuivuviksi ja kovettuviksi (1-tunnin “lämpökäsittelyn”  jälkeen viimeitellään keraamisella pinnoitteella, jolloin pintakovuus viimeistellään). Järjestelmämme soveltuu parhaiten max. nuppineulan nupin kokoisiin kiveniskemiin/reikiin ns. dippaus +tasoitus menetelmällä ja suoritetaan vain keraamisten pinnoitusten yhteydessä lisäpalveluna.

Maalaamoissa korjauttaminen maksaa usein sadoista jopa yli tuhanteen euroon ja kestää useamman päivän. Nopeimmillaan 2K lakkamaalilla meillä autosi maalipinta on pikapaikattu muutamassa tunnissa ja jopa alle sadan euron kustannuksin, keraamisten kestopinnoitusten yhteydessä. Kiveniskemien korjaus hinta alk. 20€/kpl | 80€/10kpl | 150€/20kpl (HUOM! meillä ei tehdä ruostekorjauksia, vaan kyse on lähinnä “pika meikkauksesta” ennen keraamista pinnoitusta). Tästä johtuen emme voi myöskään luvata mitään pysyvyys takuuta vuosiksi pika-maalipaikkauksille).

Lisäksi järjestelmämme sisältää tasoiteaineen, jonka ansiosta korjattu kohta ei jää “nyppylälle” ja täten lopputulos on huomattavasti siistimpi, kuin perinteisin menetelmin. Huom! Uutta vastaavaa lopputulosta ei millään paikkamaalausjärjestelmällä saa, mutta tärkeimpänä on, että iskemät ei paista silmään muutaman metrin päästä autoa katsottaessa.