Maalipinnan kiveniskemän korjaus Jyväskylä | Uusilla nopeasti kuivuvilla 2K lakkamaaleilla valmista jopa samana päivänä vahausten ja pinnoitusten yhteydessä.

Kiveniskemän korjaus Jyväskylä
Auton maalipinnan kiveniskujen korjaus tehdään sekoittamalla sopivan sävyinen väri. Värikoodia ei tarvita. Käyttämämme järjestestelmän maalit ovat ns. 2K lakkamaaleja, joten erillistä lakkakerrosta ei tarvita. Tämän johdosta maalit ovat saatu kehitettyä erittäin nopeasti kuivuviksi ja kovettuviksi. Järjestelmämme soveltuu parhaiten max. nuppineulan nupin kokoisiin kiveniskemiin/reikiin ns. dippaus +tasoitus menetelmällä ja suoritetaan pääsääntöisesti vahausten ja pinnoitusten yhteydessä lisäpalveluna.

Maalaamoissa korjauttaminen maksaa usein sadoista jopa yli tuhanteen euroon ja kestää useamman päivän. Nopeimmillaan 2K lakkamaalilla meillä autosi maalipinta on korjattu muutamassa tunnissa ja jopa alle sadan euron kustannuksin, vahausten tai keraamisten kestopinnoitusten yhteydessä. Kiveniskemien korjaus hinta alk. 20€/kpl | 80€/10kpl | 150€/20kpl (mikäli iskemät vaativat ruosteenpoisto konehionnan timantilla, sovitaan se tapauskohtaisesti erikseen tuntitöinä).

Lisäksi järjestelmämme sisältää tasoiteaineen, jonka ansiosta korjattu kohta ei jää “nyppylälle” ja täten pysyvyys on huomattavasti parempi, kuin perinteisin menetelmin. Huom! Uutta vastaavaa lopputulosta ei millään paikkamaalausjärjestelmällä saa, mutta tärkeimpänä että ruostuminen saadaan pysäytettyä eikä iskemät paista silmään muutaman metrin päästä autoa katsottaessa.
Kiveniskemien korjaus Jyväskylä