Onyx graphene 10H & N1 on todistetusi #1 markkinoiden kovin nanokeraaminen grafeeni pinnoite, joka on kehitetty vuoteen 2023 mennessä. Saksalainen Onyx coating on patentoinut teknologian jolla on yhdistetty nanokeraaminen pinnoite ja maailman kovin aine grafeeni.

Auton keraaminen pinnoitus Jyväskylä
Onyx coating jyväskylä suomi jytypesu
Onyx nanokeraaminen grafeeni pinnoite jyväskylä

 

Maailman ensimmäinen 10H & N1 luokituksen nanokeraaminen grafeeni pinnoite auton maalipinnalle. Nanoteknologian ja grafeenin ominaisuuksien yhdistelmä tekee Onyx graphenesta tämän hetken kovimman materiaalin ajoneuvon maalipinnan suojaamiseen (alempana lisätietietoa ja puolueeton testi sertifikaatteineen). Yhdistämällä keraamisen nanoteknologian ja tällä hetkellä maailman kestävimmän aineen grafeenin valtavat edut, pinnoitteet tunkeutuvat syvälle pintaan ja muodostavat kovalenttisen sidoksen. Tällöin muodostuu kova nanokeraaminen grafeeni pinta N1 sileydellä patentoidun teknologian avulla. Onyx Coating Graphene 10H-naarmusuojalla & N1-luokituksen sileydellä/liukkaudella.

sgs onyx testi graphene grafeeni pinnoite

Saksalainen ONYX COATING GmbH on kehittänyt ja testauttanut Onyx Graphene grafeeni takuupinnoitteen. Puolueeton maailman johtava tarkastus-, testaus-, verifionti- ja serifiontiyritys SGS on testeissä mitannut ja sertifioinut itse Onyx Graphine pinnoitteen aidosti 10H kovuiseksi (usein pinnoiteen valmistajat ilmoittavat 9-10H kovuisia mittari lukemia, joissa auton oma lakkapinta on n.3H kovuisena mukana mittauksessa). Onyx graphine on uusinta patentoitua teknologiaa ja maailman ensimmäinen puolueettomasti testattu ja sertifioitu 10H-kovuus naarmusuojalla & ISO N1-luokituksen sileydellä oleva auton maalipinnan nanokeraaminen grafeeni pinnoite.Onyx graphene 10H & N1 jytypesu

Vain ammattikäyttöön koulutetuille, sertifioiduille ja hyväksytyille takuu-käsittelypisteille > Jytypesu Oy Jyväskylä Suomi

Onyx graphene takuu suomi

Mikä nanoteknologia & GRAFEENI? Ja mikä #1 maailman ensimmäinen 10H & N1 auton nanokeraaminen grafeeni pinnoite Elinikäisellä takuulla? Alla lisätiedot ja tarjoushinnasto:

GRAFEENI:

garafeeniSuoraan wikipediasta lainattu: Grafeeni on maailman kestävin tunnettu aine[1]. Se on myös erittäin hyvin valoa läpäisevää ja hyvin lämpöä sekä sähköä johtavaa.

Teoriassa grafeenia on arveltu olevan jo vuosikymmeniä, mutta se löydettiin vasta vuonna 2004. Ruotsin Nobel-komitea myönsi vuoden 2010 Nobelin fysiikanpalkinnon Andre Geimille ja Konstantin Novoseloville “uraauurtavista kokeista kaksiulotteisen materiaalin grafeenin parissa”.[4][5]

Grafeenin ainutlaatuisten ominaisuuksien johdosta se on yksi tämän hetken tutkituimmista aineista materiaalitekniikassa.

Grafeeni on hiilen allotrooppinen muoto, joka koostuu yhdestä kerroksesta toisiinsa sitoutuneista sp2hybridisoituneista hiiliatomeista. Grafeenissa jokainen hiiliatomi on kiinnittynyt toisiinsa kolmella, yhtä voimakkaalla kovalenttisella sidoksella. Tästä johtuen sidokset ovat symmetrisissä 120° kulmissa ja rakenteesta tulee hunajakennomainen.

Grafeenissa voidaan havaita eräiden muiden hiiliallotrooppien perusrakenne. Grafiitin rakenne koostuu useista päällekkäisistä grafeenikerroksista ja hiilinanoputki on käytännössä rullaksi kiertynyttä grafeenia. Fullereenien rakenteessa on kuusikulmioiden lisäksi myös viisikulmioita, jotka tekevät fullereeneista pallon muotoisia.[2] Grafeenista valmistetulla transistorilla ollaan saavutettu sadan gigahertsin kytkentänopeus.[3]

N1 – sileys ja liukkaus:

Onyx coat grphine jytypesu jyväskyläMaailman ensimmäinen 10H & N1 & Grafeeni. ISO-luokkanumero N1 edustaa tasaisinta ja sileintä/liukkainta pintaa mitattuna pinnan karheudella. Koska N1-luokituksen pinta on vedenhelmeilyltään ja pienimmillä kitkakertoimilla liukkain, se minimoi mekaanisen käsittelyn tarpeen (hankaamisen) autoa pestessä. Tämä saavutetaan, koska grafeeni on erinomainen johdin ja neutraloi pintajännityksen. N1:llä on myös erittäin korkea kosketuskulma, jopa 120°, mikä lisää vettä ja likaa hylkivää vaikutusta huomattavasti. Keraaminen pinnoite tunnetaan ainutlaatuisesta kovuudesta & kiillosta, ja yhdistettynä nykaikaisen nanotegnologian avulla grafeeniin ne yhdessä luovat maailman ensimmäinen nanokeraamisen grafeeni pinnoitteen, jolla on maailman johtavan puolueettoman  tarkastusyrityksen SGS:n korkein luokitus, 10H!

10H – kovuus ja naarmusuoja:

Onyx coat sgs testiMohsin kovuus-asteikko on suunniteltu selvittämään mineraalin kovuus mittaamalla naarmuuntumiskestävyyttä. Tämä asteikko vaihtelee 1H:sta (talkki) 10H:iin (timantti). Keraaminen pinnoite on rakennettu piidioksidille, joka saavuttaa kovuuden 7H (kvartsi & sio2) ja nanoteknologian avulla saavutetaan 9H (korundi). Koska timantit ovat valmistettu hiilestä, josta myös grafeeni on valmistettu, voidaan saavuttaa auton maalipinnalle naarmun-suoja, joka on 10H-kova (auton oma maali-,lakkapinta on n.2-3H kova) . Onyx Graphene | Grafeeni pinnoite muodostaa pysyvän kovalenttisen sidoksen ja antaa yli 1000 nanometrin paksuuden. Tuhansien takuupinnoitusten kokemuksella ja paljon nähneenä, testanneena ja faktoja tutkineena (Onyx Graphene) Jytypesu Oy takaa Onyx graphene jyväskylä suomiautollesi elinikäisen takuun oikein hoidettuna (ehjälle lakkapinnalle / vuosihoito käsittelyn kera 150-200€ auton kokoluokasta riippuen).

Grafeeni on maailman vahvin aine ja antaa maalipinnalle äärimmäisen suojan. Äärimmäisen kovuuden ansiosta muodostuu nanokeraaminen grafeenipinta, joka vähentää merkittävästi haalistumista ja mikronaarmujen syntymistä. Grafeeni tekee maalipinnasta myös vähemmän alttiin kalkki-, mineraali- ja rauta jäämille.

Onyx coating suomi jyväskylä jytypesuEikä olla “pappia kyydissä” tai testailemassa ensimmäistä kertaa. Ammattilaisten takuupinnoitus yritysten piireissä uusinta teknologiaa edustava Onyx grafeeni pinnoite on lähiaikoina lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin ympäri maailman (Jytypesulla myös tutkittu testejä tarkkaan ja testailtu Onyx graphene tuotetta jo hetken aikaa). Ja yli 10 000 takuu pinnoituksen kokemuksella hyväksyimme onyx graphenen Jytypesu Oy:lle takuupinnoitteeksi, elinikäisellä takuulla.

 

Jarno Hakkarainen Jytypesu Oy toimitusjohtajaJarno Hakkarainen / Jytypesu Oy: n toimitusjohtaja & valtuutettu takuupinnoitteiden sertifiotu asentaja toteaa: aika huikeaa, miten nanoteknologia ja pinnoitteiden kovuus on kehittynyt 10-vuoden aikana. Onyx grefeeni pinnoite pysyy hyvänä luultavasti koko auton elinkaaren, kunhan pohjatyöt tehdään asianmukaisesti ja pintaa hoidetaan ohjeiden mukaan. Onyx ja grafeeni on saanut myös muilta tarkoilta alan takuu-ammattilaisilta nopeasti huomioita ja huippu käyttökokemuksia heidän asiakkailtaan ympäri maailman.

Onyx coating graphine suomi

Onyx coating graphene grafeeni pinnoite jytypesu

ONYX GRAPHENE 10H & N1 Nanokeraaminen Grafeeni kestopinnoitus | Henkilöauto 1200€ tai 103,90€ 12-kk osamaksulla

Onyx coating jyväskyläEnsiasennus Onyx Graphene 10H-kovuus & N1-sileys: Alk. maalipinta ulkoa / uusi henkilöauto 1200€ / +käytetty auto vaatii konekiillotuksen (alk. 1-step kevyt myllytys +200€). Jatkuvan takuun ylläpitävä Onyx hoitoaine-vuosikäsittely 12kk-välein = kovan +10H naarmusuojan päälle vedenhelmeilyä ja kiiltoa lisäävä hoitoaine-pinnoitus: pesuineen/maalipinnan puhdistuksineen 150€/henkilöauto ja 190€/SUV-citymaasturi.

Auton keraaminen pinnoite jyväskylä

NANO Ceramic 9H-PRO keraaminen kestopinnoitus | Henkilöauto 690€ tai 61,40€ 12-kk osamaksulla (*takuun ylläpitävä vuosikäsittely 150-190€). Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Auton keraaminen pinnoitus Jyväskylä

INNO Ceramic 9H keraaminen kestopinnoitus | Henkilöauto 490€ tai 44,73€ 12-kk osamaksulla. Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Auton keraaminen pinnoitus Jyväskylä

INNO ProCoat 3D keraaminen kestopinnoitus | Henkilöauto 390€ tai 36,40€ 12-kk osamaksulla. Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Auton kestopinnoite jyväskylä

INNO ProCoat kestopinnoitus | Henkilöauto 290€ tai 28,07€ 12-kk osamaksulla. Lisätietoa hinnasto/ajanvaraus sivulla>>

Uuden auton keraaminen pinnoitus jyväskylä

auton keraaminen pinnoitus jyväskylä

osamaksu auton kestopinnoitus jyväskylä

myllytys osamaksu jyväskylä

Tai hae tiliä lähettmällä tekstiviesti HUOLTO2 maksutta numeroon 18 311 ja saat älypuhelimeen tilinavaus ohjeet

autopesula jyväskylä nettiajanvaraus