Tekstit alempana isommalla fontilla luettavissa
Kirrin autopesula

Alla teksti isommalla fontilla luettavissa:

Teksti ja kuvat Kari Lehtinen

Jytypesu tuli Kirriin

Autopesula & -fiksaamo Jytypesu Oy on Palokan Kirrissä autonhoitopalveluita tarjoava yritys. Jytypesu on erikoistunut uusien autojen maalipinnan takuu kestopinnoituksiin ja käytettyjen autojen myllytys, kovavahaus ja kestopinnoitus töihin.

  • Löysimme Kirristä erinomaisen paikan Nesteen huoltoaseman vierestä, joten siirsimme toimintamme uusiin, valoisiin ja tehokkaan ilmanvaihdon omaavaan toimitilaan osoitteeseen kirrinmäki 4. Paikallisina asukkaina ja yrittäjinä on hienoa palvella asiakkaita kotiseudulla, Jarno Hakkarainen kertoo.

Autopesula & -fiksaamo Jytypesu Oy on valtuutettu käsittelypiste vakuutusyhtiöiden hyväksymille maalipinnan takuu kestopinnoituksille. Yrityksen yrittäjillä on vuosien kokemus autojen maalipintojen ja sisätilojen hoitamisesta. Jytypesussa asiakas saa perusteellisen selvityksen vaihtoehdoista, joista valita autonmaalille pinnoite ja pohjatyö. Myös uuteen autoon on suositeltavaa teettää kestopinnoitus maalipinnan suojaamiseksi naarmuilta ja lialta.

  • Ensin aloitetaan maalipinnan puhdistaminen liuotinpesuna. Sitten raudan-, ja pien poisto sekä useimmiten käytettyihin autoihin konekiillotus. Asiakas voi valita eri takuupinnoitteista mieleisensä. Kestopinnoite suojaa maalipinnan tehokkaasti. Kestopinnoitteiden takuukesto vaihtelee 1 – 3 vuoteen. Takuuaika määräytyy pinnoitteen kovuudesta, mutta jo yksikomponenttinen edullinen pinnoite riittää vuodeksi, Jarno Hakkarainen selvittää.

Jytypesu huoltaa myös auton sisätilat. Ajan myötä likaantuneet verhoilut voidaan pestä ja suojata.

  • Auton verhoiluun on saattanut tarttua epämiellyttävää hajua ja likaa. Onkin suositeltua käyttää auto sisätilojen pesussa vähintään kerran vuodessa raikkaan sisäilman takaamiseksi, Jarno tietää.

Jytypesun yrittäjät panostavat laatuun. Asiakkaan on voitava luottaa työhön.

  • Mottomme on, että paikallisena perheyrityksenä haluamme ottaa auton hoidon henkilökohtaisesti, Jarno hymyilee. 3Kpl ilmaiset sijaisautomme, sekä 24/7 nettiajanvaraus tekevät autonhoidon meillä asiakkaalle helpoksi ja vaivattomaksi.

Jarno Hakkarainen havainnollistaa vielä, että mikä kovuus ero on perinteisillä vahoilla ja nykyaikaisilla keraamisilla kestopinnoitteilla.

  • Jos nuppineulalla tökkää kynttilää, se on kuin vahaa. Mutta kun saman tekee juomalasille, niin ollaan asian ytimessä.

Perheyrityksen Jarno Hakkarainen ja Anni Latvala työnsä äärellä uusissa toimitiloissa.
Jarno Hakkarainen | Anni Latvala
Autopesula & -fiksaamo Jytypesu Oy:n Jarno Hakkarainen opastaa mielellään asiakasta erilaisten vahausten valinnassa.

Alla Palokka lehden 6.6.2019 mainos:

kirrin autopesula | autopesu jyväskylä

auton myllytys jyväskylä

auton myllytys jyväskylä

keraaminen kestopinnoitus hinta